ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Συνεχίζονται τα ασύστολα ψέματα

 

 

Τρίτωσε το κακό μα τα δημοσιεύματα του βουλγάρικου Τύπου που θέλουν τον Ντίμιαρ Μπερμπάτοφ να είναι συνεχώς μπλεγμένος, είτε με το νόμο, είτε με τα προσωπικά του είτε με τα επαγγελματικά του.

Στην αρχή είχε πλάκα, διότι οι Βούλγαροι έγραφαν ότι η γυναίκα του Μπερμπάτοφ χαρακτήρισε τη Θεσσαλονίκη «χωριό» και πως δεν θέλει να μετακομίσει στην Ελλάδα, μετά από 1,5 χρόνο στο Πριγκιπικό Μονακό! Τώρα, όμως, το πράγμα σοβάρεψε, διότι τα δημοσιεύματα του βουλγάρικο Τύπου μιλάνε για ταραγμένες σχέσεις μεταξύ του παίκτη και του προπονητή του!

Ο Μπερμπάτοφ, βέβαια, είναι πιο ήρεμος κι από αρνί και όχι μόνο είναι ακραιφνής επαγγελματίας, αλλά το αποδεικνύει με κάθε του πράξη, από τις δηλώσεις που λένε πως δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για προσωπική ανάδειξη, παρά μόνο για ομαδική και από τις νουθεσίες τους προς τους νεότερους παίκτες.

Στον ΠΑΟΚ φοβούνται μήπως επηρεαστεί ψυχολογικά ο παίκτης τους, αλλά ο Ντίμιταρ τους εξήγησε πως δεν πρέπει να ανησυχούν και πως αυτή θα είναι η παντοτινή του σχέση με τον Τύπο της Βουλγαρίας. Άλλωστε, τόσο ο ίδιος όσο και ο Τούντορ έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ευρωπαϊκό και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και δεν έχουν ανάγκη κανέναν εδώ που τα λέμε…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα