ΠΑΕ ΠΑΟ: «Συνεχίζουμε στο μοναχικό μας δρόμο»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασε με επίσημη διαρροή μετά την άρνηση που αντιμετώπισε από τις ομάδες της Super League για κουβέντα επί των θεμάτων της διαιτησίας, μετά και τη συνάντηση του Χρήστου Παναγόπουλου με τον Γιώργο Γκιρτζίκη.

Οι «πράσινοι» έβγαλαν μία πικρία για την αρνητική στάση των υπολοίπων, ωστόσο θα έπρεπε να περιμένουν πως αιφνιδίασε τους πάντες η ξαφνική… συναναστροφή με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος είναι γνωστό ότι άλλα λέει (στη FIFA, στην UEFA, κ.τ.λ.) και άλλα πράττει. Οι περισσότερες από τις 14 ΠΑΕ θεωρούν ότι είναι περιττό να γίνει κουβέντα πάνω σε αυτά τα οποία συμφώνησε η πρόεδρος της ΕΠΟ.

Η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι η εξής:

«Είμαστε διαχρονικά πρωτοπόροι στη μάχη κατά της διαφθοράς που καταστρέφει συστηματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως επανειλημμένα έχει αποδειχθεί. Ο Παναθηναϊκός ούτε για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις κατηγορείται, ούτε πακιστανικά τηλέφωνα χρησιμοποιεί, ούτε καίει φούρνους, ούτε ξυλοφορτώνει δημοσιογράφους και παράγοντες. Ιδιαίτερα δε στο θέμα της διαιτησίας που αποτελεί τον πυρήνα του προβλήματος, ο Παναθηναϊκός έχει εστιάσει επίμονα τις προσπάθειές του, πολλές φορές με τεράστιο αθλητικό και οικονομικό κόστος. Κάτι που δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει για άλλους.

Αυτές τις μέρες, η ΠΑΕ έχοντας αγωνία για τον τρόπο που θα επιλεγούν και θα αξιολογηθούν οι διαιτητές της νέας περιόδου, συμμετείχε σε πρωτοβουλίες όπως του κ. Πανόπουλου και των «12», αλλά ανέλαβε και μόνος του δράση, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο και η καχυποψία πριν από το ξεκίνημα της νέας περιόδου, ώστε να μην χρειαστεί να ανοίξει και πάλι η συζήτηση σε λίγο καιρό για στημένα πρωταθλήματα και αναξιοκρατία.

Παρ’ όλο που οι προσπάθειες μας βρήκαν –κατά περίεργο τρόπο- ευήκοα ώτα εκεί που δεν το περιμέναμε, η πρώτη αντίδραση ορισμένων ΠΑΕ, όπως μας κοινοποιήθηκε από τον πρόεδρο της Super League ήταν αρνητική, ακόμα και στο ενδεχόμενο συζήτησης.

Λυπούμαστε γι’ αυτό. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει απτόητος την προσπάθειά του στο μοναχικό δρόμο που έχει επιλέξει, χωρίς σκοπιμότητες, συμβιβασμούς και υπόγειες συναλλαγές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα