«Παζάρια» για τη ρήτρα του Λούκας από τη Ντεπορτίβο

Δεδομένη θεωρούν την απόκτηση του Λούκας Πέρες οι άνθρωποι της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, οι οποίοι ξεκίνησαν τα… παζάρια για τη μείωση της ρήτρας εξαγοράς που έχουν υπογράψει με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ανήκει στον «Δικέφαλο του Βορρά», ωστόσο αγωνίζεται δανεικός στην ισπανική ομάδα. Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην πατρίδα του, ενώ και ο σύλλογος της Λα Κορούνια έχει συμπεριλάβει στα βασικά πλάνα της επόμενης περιόδου τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η διοίκηση της Ντεπορτίβο έχει ξεκινήσει επαφές τόσο με τον ατζέντη του Ισπανού, όσο και με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να κλείσει τη μεταγραφή το αμέσως επόμενο διάστημα. Η ρήτρα που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές ανέρχεται σε 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι συζητήσεις με τον Πέρες αφορούν συμβόλαιο διάρκειας από τρία έως και πέντε χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ έχει το 85% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ το υπόλοιπο 15% ανήκει στην Καρπάτι, στην οποία αγωνιζόταν πριν αφιχθεί στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η διοίκηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια σκοπεύει να προτείνει στον «Δικέφαλο του Βορρά» την εξαγορά των δικαιωμάτων του παίκτη σε ποσοστό άνω του 50%, ώστε να έχει τον έλεγχο και παράλληλα να μειώσει το κόστος μεταγραφής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα