Παθιασμένοι ενόψει Βραζιλίας οι διεθνείς

Την ημέρα που θα μπουν στο αεροπλάνο και θα ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στην Βραζιλία, περιμένουν με αγωνία οι Έλληνες διεθνείς, όπως δήλωσαν και οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης.

Οι δύο διεθνείς παίκτες της Ελλάδας, έκαναν δηλώσεις αμέσως μετά την προπόνηση της Δευτέρας (26/5), σημειώνοντας το πάθος και τη θέληση που έχουν ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δήλωσε: «Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είμαστε έτοιμοι για το τουρνουά. Το περιμένουμε πάρα πολλούς μήνες και είναι φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η θέληση για να δώσουμε το κάτι παραπάνω για την χώρα μας. Υπάρχει αναμονή, να πάμε να ξεκινήσουμε τα παιχνίδια, να ζήσουμε ένα τέτοιο μεγάλο τουρνουά στην πατρίδα του ποδοσφαίρου. Αυτή η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα, όλοι χαίρονται που βρίσκονται εδώ και συμμετέχουν στην προσπάθεια της ομάδας. Είναι μια συνταγή που υπάρχει χρόνια».

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης δήλωσε από την πλευρά του: «Οι σκέψεις είναι πάντα ίδιες όταν μαζευόμαστε με την Εθνική ομάδα. Υπάρχει πάντα ένα καλό κλίμα και θέληση να αντιπροσωπεύσουμε την χώρα μας όσο καλύτερα γίνεται, τώρα ακόμα περισσότερο γιατί είναι μια μεγάλη διοργάνωση και είμαστε σε καλή κατάσταση όλοι και με μεγάλη θέληση και πάθος.

Έρχεται ένα ακόμη Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν χρειάζεται να μεταφέρω κάτι εγώ, όλα τα παιδιά έχουν θέληση και πάθος στο πικ, το περιμένουμε πως και πως, προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό και νομίζω ότι θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτή η ομάδα έχει δεθεί πάρα πολύ και από τις επιτυχίες και από τις καλές πορείες και είναι ένα ακόμη στοιχείο που δένει μια ομάδα. Είμαστε όντως μια δεμένη ομάδα, με ομοιογένεια και ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και αυτό θα παρουσιάσουμε και στη Βραζιλία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα