Παθιασμένος με το νταμπλ ο Νέλσον Βαλντέζ

Το πάθος του για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και την κατάκτηση του τροπαίου εξέφρασε με δηλώσεις του ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Νέλσον Βαλντέζ.

Ο Παραγουανός σκόρερ πιστεύει στη δυναμική της ομάδας, όπως και στο θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα, που θα τους δώσει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δείξαμε τις δυνατότητές μας και θεωρώ ότι με τέτοιες εμφανίσεις όπως αυτή που κάναμε στο συγκεκριμένο ματς, θα πάρουμε και το Κύπελλο. Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να νικήσουμε. Από την πλευρά μου σίγουρα μπορώ να προσφέρω περισσότερα κι ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα με ένα γκολ στην Τούμπα. Αλλά πάνω απ’ όλα αυτό που μετράει είναι η νίκη.

Είμαι στράικερ και ελπίζω ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να το κάνω στον επαναληπτικό. Είχα ευκαιρίες, αλλά οι αντίπαλοί μας έκαναν καλά τη δουλειά τους. Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ κι αυτός ο κόσμος είναι απίστευτος. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει μπροστά σε αυτό το κοινό, μας ωθούν προς τη νίκη και, προσωπικά, στο τέλος του αγώνα δεν αποχωρώ κουρασμένος, με αυτήν την υποστήριξη από τον κόσμο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα