«Παιδί – Παιχνίδι και Αντικείμενο» από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη με θέμα «Παιδί – Παιχνίδι και Αντικείμενο», που διοργάνωσε ο Τομέας Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας. Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, στις νέες εγκαταστάσεις του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη (κτίριο Βιέννη, Εγνατία 2-4).

Στόχος της διάλεξης, ήταν η ενημέρωση των σπουδαστών του Τομέα Παιδαγωγικών, σχετικά με την σημαντικότητα του παιχνιδιού στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των παιδιών. Κατά τη διάρκεια της διάλεξης, οι σπουδαστές είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν στη διαδραστική παρουσίαση, ακόμα και να παραθέτουν προσωπικές εμπειρίες, ως υποθέσεις προς μελέτη. Εισηγήτρια της διάλεξης ήταν η κυρία Κάτια Σάπκαρη, εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, ειδικευθείσα στις μαθησιακές δυσκολίες.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με αφοσίωση στο έργο που έχει αναλάβει, συνεχίζει να διοργανώνει διαλέξεις, με στόχο τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών του, προσφέροντας τους εμπειρικές γνώσεις καταξιωμένων επαγγελματιών, οι οποίες θα αποτελέσουν ένα ισχυρό εφόδιο για τη θέση τους στην αγορά εργασίας.

Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, τηλ. 2310-552406, www.iek-xini.edu.gr, iek@xinis.net

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα