Πακιστανός βίασε και παραλίγο να σκοτώσει 46χρονη

Σοκ στην Κρήτη από μια νέα υπόθεση βιασμού γυναίκας από Πακιστανό ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να την σκοτώσει. Ένας 30χρονος Πακιστανός συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό στο Ρέθυμνο, χθες το βράδυ, μετά από επιχείρηση της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας. Ο άνδρας, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε 46χρονη γυναίκα, η οποία επέστρεφε στην οικία της.

Ο 30χρονος με τη βία, οδήγησε τη γυναίκα σε ερημικό και σκοτεινό σημείο, όπου και τη βίασε, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές. Η 30χρονη στις προσπάθειές της να ξεφύγει από τον βιαστή της, δέχτηκε απανωτά χτυπήματα από τον 30χρονο. Στη συνέχεια και προκειμένου να κάμψει την αντίσταση που αυτή προέβαλε αποπειράθηκε να τη σκοτώσει, κλείνοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της, χτυπώντας ταυτόχρονα το κεφάλι της στο έδαφος.

Τελικά η 30χρονη κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ οπότε άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια, αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από το θύμα, που πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Ο Πακιστανός οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση.

Προκλητικός, χωρίς να δείχνει την ελάχιστη μεταμέλεια για τον βιασμό και την απόπειρα να σκοτώσει μια 46χρονη μητέρα δύο παιδιών στο Ρέθυμνο, ο 30χρονος Πακιστανός απάντησε με τη φράση αυτή στους αστυνομικούς, λίγο μετά τη σύλληψή του: «Αρέσω στις Ελληνίδες…», είπε, σύμφωνα με «Τα Νέα». Ο σύζυγός της έπεσε λιπόθυμος μέσα στο τμήμα όταν έμαθε τι είχε συμβεί.

Ο δράστης αναγνωρίστηκε από το θύμα. Η συμπεριφορά του ήταν προκλητική και στην Αστυνομία ενώ φέρεται να ήταν μεθυσμένος, όπως γράφει η εφημερίδα. Οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή. Βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα και τα δύο τελευταία χρόνια διαμένει στο Ρέθυμνο. Ζούσε κοντά στο σημείο που επιτέθηκε στην 46χρονη και εργαζόταν περιστασιακά στις καλλιέργειες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα