Παλλήνη: Nοσηλευτής νεκρός μετά από επεισόδιο μεταξύ τροφίμων σε ξενώνα

Άδοξο τέλος είχε στη ζωή του ένας 49χρονοςαχρονος νοσηλευτής, πατέρας δύο ανήλικων παιδιώνμετά από τσακωμό  εταξύ τροφίμων στον Ψυχιατρικό – Θεραπευτικό Ξενώνα Εφήβων «Σπίτι» στην Παλλήνη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, όλα άρχισαν το βράδυ του Σαββάτου όταν δύο από τους τρεις τροφίμους, ηλικίας 16 ετών  που παρέμεναν στον ξενώνα φιλονίκησαν, ενώ ο χώρος επιτηρείτο από τις δύο νοσηλεύτριες της βάρδιας. Η μία παρενέβη για να τους καθησυχάσει και δέχθηκε επίθεση από έναν εκ των δύο. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν.

Όταν, λίγο αργότερα, ανέλαβε υπηρεσία ο νοσηλευτής της νυχτερινής βάρδιας ενημέρωσε τηλεφωνικά το τοπικό αστυνομικό τμήμα για το συμβάν. Η συνάδελφός του μετέβη σε άλλο χώρο του ξενώνα για να πάρει οδηγίες από τον γιατρό και να ετοιμάσει το δείπνο και μόλις επέστρεψε βρήκε τον νοσηλευτή αναίσθητο.

Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο νοσηλευτής διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, εκεί όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Εντολή Βορίδη για έρευνα

Αμέσως, ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, έδωσε εντολή άμεσης διερεύνησης των συνθηκών του  θανάτου του, ενώ η διοίκηση της  1ης Υγειονομικής Περιφέρειας διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ο κ. Βορίδης και το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας εξέφρασαν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του θανόντος. Παράλληλα δεσμεύθηκαν να της παρασταθούν με κάθε τρόπο.

 

Φως στις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του νοσηλευτή θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα