Παναγιώτης Κονέ: «Ευκαιρία για μένα η Φιορεντίνα!»

Το να φεύγει ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής για το εξωτερικό είναι πια συνηθισμένη υπόθεση. Το να καταφέρνει στο ξένο πρωτάθλημα να αναρριχάται και να παίρνει μετεγγραφή για ακόμη μεγαλύτερη ομάδα δεν συνηθίζεται, όμως.

Ο Παναγιώτης Κονέ τα κατάφερε και στα 28 του έκανε το μεγάλο βήμα. Μετά την Μπολόνια (που ήταν μεγάλη ομάδα στο παρελθόν) και την Ουντινέζε, κατάφερε να βρεθεί σε μία μεγάλη ιταλική ομάδα του σήμερα, τη Φιορεντίνα, που θεωρητικά διεκδικεί το πρωτάθλημα και που σχεδόν κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία βγαίνει στην Ευρώπη.

Ο Πάουλο Σόουζα μπορεί να αντέδρασε όταν η διοίκηση του ανακοίνωσε πως του φέρνει τον Παναγιώτη Κονέ, αλλά ο Έλληνας διεθνής ανήκει τώρα στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή και μένει να δούμε αν αυτός θα τον χρησιμοποιήσει άμεσα. Σε ιταλικό Μέσο ο Παναγιώτης Κονέ τόνισε:

«Η Φιορεντίνα είναι σπουδαία ευκαιρία για εμένα. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό όταν αγωνιζόμουν με την Εθνική Ομάδα κι έλειψα για τρεις μήνες. Προπονούμαι πλέον με την ομάδα περίπου δύο βδομάδες κι ελπίζω να παίξω. Μπορώ να παίξω την Κυριακή. Έχω μιλήσει με τον προπονητή λίγο, πρέπει να βρω τα “κουμπιά” της ομάδας. Πρέπει να καταλάβω τι ζητάει ο Σόουζα από εμένα.

Δεν νιώθω ένταση, δουλεύουμε καλά, όλη η ομάδα είναι ήρεμη κι όλοι οι παίκτες φιλικοί και με έχουν βοηθήσει από την αρχή. Το ματς κόντρα στην Ίντερ είναι μία δύσκολη πρόκληση και παράλληλα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε πως είμαστε δυνατοί, θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα