ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ: “Καραμπινάτη υπόθεση μίζας η υπόθεση της Σ. Αραβίας”

Βαριές καταγγελίες για την πώληση βλημάτων στην Σαουδική Αραβία έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης ο οποίος τόνισε πως πρόκειται για «καραμπινάτη υπόθεση που μυρίζει μίζα».

«Βεβαίως αγγίζει τον πρωθυπουργό» απάντησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης για τη δύσοσμη υπόθεση της εκποίησης βλημάτων από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία και πρόσθεσε: «Υπάρχει νόμος από το 2011 που απαγορεύει μεσάζοντες σε διακρατικές συμφωνίες, Πώς λοιπόν εμπλέκεται σε όλη αυτή την ιστορία ένας μεσάζων και συγκεκριμένα ονόματι Παπαδόπουλος; Είναι υπόθεση καραμπινάτη. Μυρίζει μίζα. Μυρίζει μίζα όλη αυτή η ιστορία».

Και συνέχισε ο κ. Παναγούλης: «Είναι τυχαίο ότι οι προκηρύξεις που έριξε ο Ρουβίκωνας στο Πεντάγωνο έλεγαν να φύγει ο μιζαδόρος υπουργός, να πάει φυλακή όπως ο Άκης, ότι ο Καμμένος δεν κάνει ούτε για αρβυλοφύλακας; Είναι τυχαία όλα αυτά;». Κατά την άποψη του ανεξάρτητου βουλευτή: «Ένα κομμάτι αγανακτισμένων μελών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δημιουργήσει τον Ρουβικώνα και καθοδηγείται δεν ξέρω από ποιους ακριβώς, ή μάλλον ξέρω αλλά δεν μπορώ να πω…».
«Είναι άτυπη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ από αγανακτισμένα μέλη για την τροπή που έχει πάρει η κυβέρνηση τα τελευταία τρία χρόνια που κυβερνάει. Οι πληροφορίες λένε ότι ελέγχονται από ορισμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και θέλουν να δημιουργούν διάφορα προβλήματα και θέλουν να ελέγχουν την κυβέρνηση όταν η κυβέρνηση φεύγει απ’ αυτά που έχει υποσχεθεί» κατήγγειλε ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης στη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα