Παναθηναϊκός: Η πίεση δεν φοβίζει τον Χουχούμη

Δεδομένη για μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός θεωρεί την πίεση ο νεαρός ποδοσφαιριστής, Διαμαντής Χουχούμης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε στη NOVA:
«Ξεπεράσαμε την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ψυχολογία εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Σίγουρα δύο χρόνια τώρα η ΑΕΚ έλειψε. Θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, μία ωραία ατμόσφαιρα και μακάρι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Η ΑΕΚ προέρχεται από μία νίκη με μεγάλο σκορ, έχει ψυχολογία με την αλλαγή προπονητή. Και εμείς όμως προερχόμαστε από τη νίκη επί του Λεβαδειακού και στόχος μας δεν είναι άλλος από τη νίκη. Έχει πάρα πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Δεν υπάρχει μόνο ένας. Έχει έναν βασικό κορμό, όμως πιστεύω ότι θα εξαρτηθεί από εμάς.

Το ντέρμπι θα κριθεί ξεκάθαρα από εμάς, να τελειώσουμε τις φάσεις όπως πρέπει, να είμαστε αυτοί που πρέπει και με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε στη νίκη. Είναι ο 12ος παίκτης μας. Μας δίνει μεγάλη δύναμη και πιστεύω ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι δίπλα μας. Μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός είναι πάντα υπό πίεση και δεν μας φοβίζει κάτι.

Ο ανταγωνισμός και ο συναγωνισμός σε κάνει καλύτερο ως παίκτης και ως άνθρωπο. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ο προπονητής αποφασίζει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα