Παναθηναϊκός: «Κάθε ματς είναι σημαντικό», δήλωσε ο Μπουμάλ ενόψει Πανιωνίου

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο, στην πρεμιέρα των «play off», μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος μετακινήθηκε μόλις τον Ιανουάριο από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, στους «πράσινους».

«Πρώτα απ’ όλα είναι το πρώτο μας παιχνίδι για τα play offs το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για την ομάδα, για τους οπαδούς και για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Φυσικά για μένα είναι ιδιαίτερο, γιατί αγωνιζόμουν εκεί και θα δω τους πρώην φίλους μου. Θα το αντιμετωπίσω ως ένα παιχνίδι που έχω να δώσω με τον Παναθηναϊκό, χωρίς να έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Μόνο τη νίκη, να παίξουμε καλά και να φύγουμε νικητές. Μόνο αυτό», τόνισε αρχικά στην κάμερα της NOVA και συνέχισε: «Εξαρτάται αν είναι ωραίο γκολ φυσικά και θα το πανηγυρίσω. Θα δούμε δεν μπορώ να πω από τώρα τι θα κάνω αν συμβεί κάτι τέτοιο και πως θα είμαι εκείνη την ώρα. Δεν ξέρω τι θα κάνω αλλά σίγουρα αν είναι ωραίο το γκολ θα το πανηγυρίσω».

«Όχι δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή μου. Είμαι συγκεντρωμένος στο πως θα παίξει η ομάδα μου, να κάνουμε καλή δουλειά, να πάρουμε τη νίκη. Επίσης δεν έχω μιλήσει και με κανέναν από τον Πανιώνιο. Για μένα ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερη ποιότητα από τον Πανιώνιο. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που μάχεται σκληρά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλει να κάνουμε ο προπονητής μας. Να κάνουμε το παιχνίδι, μας και θεωρώ ότι αυτό θα κάνει εύκολα τα πράγματα για εμάς. Ξέρω τον Πανιώνιο, τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο τι πρέπει να κάνουμε εμείς μέσα στο γήπεδο».

Κλείνοντας δήλωσε: «Για εμάς κάθε ματς είναι σημαντικό. Σίγουρα το πρώτο παιχνίδι έχει την σημασία του, ώστε να ξεκινήσουμε καλά και να είμαστε απ’ πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι το πρώτο ματς, πρέπει να πάρουμε τη νίκη, να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να συνεχίσουμε να κάνουμε καλά play offs».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα