Παναθηναϊκός: Καταγγέλλει την Μπρόντμπι για ρατσισμό εναντίον του Ιμπάρμπο

Στην αντεπίθεση εναντίον της Μπρόντμπι πέρασε ο Παναθηναϊκός, καταγγέλλοντας τους Δανούς για ρατσιστική συμπεριφορά κατά του Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Ο Κολομβιανός άσος δήλωνε από το Σάββατο έκπληκτος για τις καταγγελίες των Δανών, καθώς υποστήριζε πως στη διάρκεια του αγώνα παίκτες των αντιπάλων τον αποκαλούσαν «γαμ….. νέγρο»!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στην καταγγελία τους προς την UEFA θα επισημαίνουν το παραπάνω γεγονός, ενώ επίσης θα γίνεται λόγος για ψευδή δήλωση περί ρατσιστικής συμπεριφοράς από τον Μπεργκ, για εμπρηστικές δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Μπρόντμπι, για ύβρεις προς τον Μπεργκ από τους παίκτες των Δανών στη διάρκεια του αγώνα, όπως και για τον… πρότερο βίο των οπαδών της Μπρόντμπι, που είχαν επιτεθεί στο πούλμαν της Χέρτα πριν τη ρεβάνς του προηγούμενου γύρου στην Κοπεγχάγη, αλλά και για επεισόδια στο Βερολίνο που οδήγησαν στο κλείσιμο μιας θύρας 2.000 θεατών.

Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει έξτρα προστασία από την UEFA, η οποία ήδη έχει στη λίστα της ως ματς υψηλής επικινδυνότητας την αναμέτρηση της Πέμπτης και γι’ αυτό θα στείλει επιπλέον παρατηρητή στη Δανία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα