Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με τον Ελβετό Λανγκ

Κοντά σε συμφωνία με τον δεξιό μπακ της Γκρασχόπερς, Μίκαελ Λανγκ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Άνθρωπος του «τριφυλλιού» βρίσκεται ήδη στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης, προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πηγές από την ομάδα της Αθήνας, ο διεθνής μπακ θα λαμβάνει 150.000 ευρώ ετησίως και το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι τριετούς ή τετραετούς διάρκειας.

Ο Λανγκ ξεκίνησε την καριέρα του στη Σεν Γκάλεν και το 2011 πήρε μεταγραφή στη Γκρασχόπερς, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 99 αγώνες, πετυχαίνοντας 8 τέρματα. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Ελβετίας και από το 2013 αποτελεί στέλεχος και της Εθνικής Ανδρών. Συμμετείχε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, μπαίνοντας αλλαγή σε ένα από τα παιχνίδια των Ελβετών.

Η ενδεχόμενη απόκτηση του Μίκαελ Λανγκ προδιαθέτει το μέλλον του Χρήστου Μπούρμπου στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον ΟΦΗ, μετά από προσφυγή που κατέθεσε και έμεινε ελεύθερος. Ο Έλληνας μπακ δεν κατάφερε να πείσει τον Γιάννη Αναστασίου ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα