Παναθηναϊκός: Ο Λέτο θα… πηδάει από τη χαρά του μέχρι το 2019!

Νέο συμβόλαιο, με ημερομηνία λήξης το καλοκαίρι του 2019 θα προτείνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού στον Σεμπάστιαν Λέτο, μετά την… πιστοποίηση της καλής αγωνιστικής κατάστασης του Αργεντινού άσου.

Ο 31χρονος παίκτης επανήλθε στην ομάδα της Αθήνας και παρ’ ότι προερχόταν από έναν σοβαρότατο τραυματισμό, η θέλησή του να παίξει μπάλα και η στήριξη που είχε από τον σύλλογο, απέδωσαν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Λέτο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης από πλευράς του «τριφυλλιού» για έναν χρόνο ακόμη. Ο Γιάννης Αλαφούζος, ωστόσο, έχει ήδη ενημερώσει τον παίκτη ότι σκοπός του «τριφυλλιού» είναι να τον κρατήσει για περισσότερα χρόνια και ει δυνατόν,  να κλείσει φορώντας τα πράσινα την καριέρα του.

Ο Αργεντινός από την πλευρά του, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι… πήδηξε από τη χαρά του όταν ενημερώθηκε για την πρόταση του Παναθηναϊκού, σαφώς και επιθυμεί να παραμείνει και, όπως μάθαμε από το περιβάλλον του, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για την επέκταση της συνεργασίας του με τον αθηναϊκό σύλλογο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα