Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με Ζέκα, Εβαντζελίστα και Αταλάντα;

Ολοένα και μεγαλώνει η λίστα των παικτών του Παναθηναϊκού που βρίσκονται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων, παρ’ ότι οι «πράσινοι», επί της ουσίας, δεν αγωνίστηκαν την τρέχουσα περίοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παρόλα αυτά, τουλάχιστον πέντε παίκτες παρακολουθούνται από σκάουτερ ξένων ομάδων. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, το «παρών» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έδωσε οι αθλητικός διευθυντής της Αταλάντα, Γαμπριέλε Ζαμάνα, ο οποίος είχε στραμμένη την προσοχή του στους Κάρλος Ζέκα και Εβαντζελίστα.

Ο μεν πρώτος ανήκει στον Παναθηναϊκό και εφόσον οι Ιταλοί θελήσουν να κινηθούν για την απόκτησή του, θα πρέπει να συμφωνήσουμε με τη διοίκηση του «τριφυλλιού». Ο ίδιος δεν «καίγεται» για μεταγραφή, αλλά σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή σε ένα ανώτερο, από τα ο ελληνικό, πρωτάθλημα, αποτελεί μεγάλο δέλεαρ.

Ο δε Εβαντζελίστα έχει αποκτηθεί από τους «πράσινους» ως δανεικός από την Ουντινέζε και έχει απασχολήσει την Αταλάντα και κατά το παρελθόν. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, το καλοκαίρι ο σύλλογος του Μπέργκαμο αναμένεται να καταθέσει πρόταση στην Ουντινέζε για την απόκτηση του 20χρονου Βραζιλιάνου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα