Παναθηναϊκός: Το… γύρισε στην πειθαρχία ο Στραματσιόνι

Πρόστιμο σε τέσσερις παίκτες από τον Ιταλό προπονητή

Η ήττα από την ΑΕΚ και τα κρούσματα απειθαρχίας μέσα στον αγωνιστικό χώρο προκάλεσαν την αντίδραση του Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος εισηγήθηκε πρόστιμο για τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά τις «τσάμπα» κάρτες που δέχθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Ζέκα, Κουτρουμπής, Μέστο και Μαμούτε πλήρωσαν πρόστιμο 500 ευρώ για τις κόκκινες που είδαν στα τελευταία ματς. Ο δε Μαμούτε δεν αποβλήθηκε, ωστόσο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο, «κουτούλησε» τον Πέλκα, μία κίνηση από μόνη της απαράδεκτη, την, αν έβλεπε ο διαιτητής, θα τον είχε αποβάλλει και θα αντιμετώπιζε το ενδεχόμενο μεγάλης τιμωρίας.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του και ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχθεί άλλες επιπόλαιες ενέργειες, από κανέναν. Ζήτησε να βάζουν το μυαλό τους να δουλεύει και να σκέφτονται το συμφέρον της ομάδας πάνω απ’ όλα. «Δεχόμαστε ένα γκολ και χάνετε το μυαλό σας, εκνευρίζεστε. Κι εσύ Μέστο, και παίρνω ως παράδειγμα εσένα γιατί η δική σου αποβολή ήταν η τελευταία, χάνεις την ψυχραιμία σου και κάνεις τέτοιο μαρκάρισμα μπροστά στον διαιτητή κι ενώ έχεις ήδη κίτρινη. Έχω πει ότι θέλω να παλεύετε τα ματς ως το τέλος, ανεξαρτήτως του σκορ», φέρεται να είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στους παίκτες του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα