Παναιτωλικός: 2-0 με Μαρτίνες την ΑΕΛ Καλλονής

Ζωντανός στη διεκδίκηση μίας θέσης στα play off παρέμεινε ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-0 της ΑΕΛ Καλλονής, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αγρινίου ήταν για μία ακόμη φορά ο πρώτος της σκόρερ, Νίκολας Μαρτίνες, ο οποίος πέτυχε το 1-0 μόλις στο 16’. Οι γηπεδούχοι πήραν την ψυχολογία στο πλευρό τους και διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα.

Ωστόσο δεν πλησίασαν στο γκολ πριν από το 83’, όταν ο Μορένο σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Τελικά το 2-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, με αυτογκόλ του Τσαμπούρη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ιωάννης Δελφάκης, με βοηθούς τους Ηλία Αλεξέα και Γιώργο Γεωργιάδη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Άλβες, Καλτσάς, Βιαγιαφάνες και Γοδόι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπρακάλι, Κ. Μαρτίνες, Μπεχαράνο (65’ Μύγας), Άλβες (72’ Μορένο), Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Βαγιαφάνες, Ν. Μαρτίνες, Εντζενγκέλε, Φωτάκης (62’ Λαζάρ)
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Άλεξιτς, Αντέγιο, Μανούσος, Λεοζίνιο (46’ Μίνγκας), Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Ναβάρο (46’ Αράς), Καλτσάς, Τσαμπούρης, Πετρόπουλος (74’ Ξυδάς)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα