Πανθρακικός: Πήρε «ανάσα» στην Κρήτη, 1-0 τον ΟΦΗ!

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η ομάδα του Πανθρακικού, επικρατώντας με σκορ 1-0 του ΟΦΗ, στην Κρήτη, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Πανθρακικός εκμεταλλεύθηκε τις πολλές απουσίες των Κρητικών, οι οποίοι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, λόγω της αδιανόητα εχθρικής στάσης που τηρεί απέναντί τους η ΕΠΟ, αρνούμενη να σφραγίσει τα δελτία τους.

Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το «χρυσό τέρμα» τους στο 34’, με σκόρερ τον Ιγκόρ Ντε Σόουζα. Παρά τα προβλήματα, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 51’ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, με τον Κουτσιανικούλη να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Αθανασιάδη. Το κομβικό σημείο της αναμέτρησης ήταν η αποβολή, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, τον Μπολάκη των γηπεδούχων. Η ορμή του ΟΦΗ διακόπηκε και ο Πανθρακικός κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ του αποτέλεσμα μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Μήτσιος, με βοηθούς τους Νικόλαο Φαντόπουλο και Ιωάννη Τουμπακάρη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μονιάκης, Μπολάκης, Φάζος, Μελίσσης και Κάσες. Την κόκκινη κάρτα είδε στο 61’ ο Μπολάκης.

ΟΦΗ: Λόρια, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Περογαμβράκης, Μπολάκης, Φαζός, Μακρής
Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Μεχία, Ντιγκινί (73’ Ροζέριο Μάρτινς), Εμπόου, Κάσες, Μπαϊκαρά, Ρομέου (84’ Μπάλδα), Ίγκορ (46’ Τζάνης), Μελίσσης, Τσουμάνης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα