Πανιώνιος – ΠΑΟ 1-1 στην πρεμιέρα των Play Off

ΜΕ ΔΕΚΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 12' ΛΟΓΩ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΖΕΚΑ

Πέντε χρόνια έχει να νικήσει ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη και στο πρώτο παιχνίδι των Play Off  για φέτος έμεινε και πάλι στην ισοπαλία. Το τελικό 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων βόλεψε τον… ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αφού ως γνωστόν σε αυτή τη μίνι διαδικασία κάθε απώλεια βαθμών μετράει.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολλή ώρα με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε ο Ζέκα στο 12’ (δικαίως), ωστόσο άνοιξε το σκορ με τον Μπεργκ στο 38’. Στην επανάληψη, ωστόσο, ο Πανιώνιος πίεσε, ισοφάρισε με τον Μασούρα στο 56’ και θα μπορούσε να έχει νικήσει, αλλά στο τέλος το ματς έγινε «ροντέο» και θα μπορούσε να έχει κλέψει τη νίκη και ο Παναθηναϊκός, παρά το ότι οι παίκτες του στο τέλος έδειχναν φοβερά κουρασμένοι. Μεγάλο πλήγμα τον ΠΑΟ η αποβολή του Ζέκα, αλλά και ο σοβαρός τραυματισμός του Βιγιαφάνιες (χάνει τη συνέχεια).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (70′ Λάμπρου), Μασούντ (90’+ Σαββίδης), Μπεν, Γεσίλ (81′ Ταποκό).

ΠΑΟ:Βλαχοδήμος, Μέστο (75′ Ρέις), Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες (32′ Μαρινάκης), Εμποκού, Κλωναρίδης (62′ Λέτο), Μπεργκ.

 

Η βαθμολογία των Play Off

 

  1. ΠΑΟΚ            2     σε 0 αγώνες
  2. ΠΑΟ              2      σε 1 αγώνα
  3. Πανιώνιος     1      σε 1 αγώνα
  4. ΑΕΚ               0      σε 0 αγώνες
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα