Παντελίδης: «Καλύτερος ο Ηρακλής στο πρώτο μέρος»

Ο Σάββας Παντελίδης παραδέχθηκε τα προβλήματα που παρουσίασε η ομάδα του στην αναμέτρηση κυπέλλου με τον Ηρακλή, λέγοντας πως ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να δεχθεί και άλλα τέρματα στο πρώτο μέρος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των «πράσινων» της Λιβαδειάς:
«Έχοντας εφτά αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη SKODA Ξάνθη, ήταν αναμενόμενο ότι θα έχουμε ένα πρόβλημα χημείας, αλλά τελικά δεν εμφανίστηκε μόνο αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο, ο αντίπαλος ήταν σαφώς καλύτερος από εμάς, πέτυχε το γκολ και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, να τελειώσουμε δηλαδή το παιχνίδι χωρίς τελική προσπάθεια και ότι πρέπει να αντιδράσουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το ότι είχαμε κόντρα τον αέρα, καταφέραμε να παίξουμε αρκετά καλά και αποδείξαμε ότι δεν ήρθαμε για βόλτα. Το γκολ της ισοφάρισης μας άλλαξε την ψυχολογία και στα τελευταία λεπτά διαφυλάξαμε το σκορ. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο απέναντι σε ένα πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Πιστεύω ότι σαν ομάδα και σαν ιστορία, αυτή η ομάδα μπορεί να πάει πάρα πολύ καλά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα