Παντρεύεται για τρίτη φορά η Britney Spears;

Τι κι αν οι δύο προηγούμενοι γάμοι της πήγαν από το κακό στο χειρότερο; Η Britney Spears δεν το βάζει κάτω και φέρεται αποφασισμένη να ντυθεί ξανά νυφούλα, στο πλευρό του David Lucado!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αποκαλούμενη «πριγκίπισσα της ποπ» έχει αποφασίσει να βάλει την ζωή της σε μία τάξη και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου. «Είναι πολύ ευτυχισμένη με τον David! Θέλει να ξεκινήσει μια οικογένεια μαζί του κι έχει εκφράσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αποκτήσουν ένα κοριτσάκι!», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Μάλιστα, όπως είπε το ίδιο πρόσωπο, η Britney έχει βρει το ιδανικό μέρος για να τριτώσει τις παντρειές της, διασφαλίζοντας, φυσικά, και την ανάλογη δημοσιότητα: «εξετάζει το ενδεχόμενο να μιλήσει στην κόρη του Elvis, Lisa Marie Presley και να τη ρωτήσει εάν μπορούν να παντρευτούν στη Graceland! Το να παντρευτεί στο σπίτι του βασιλιά του rock’n’roll θα έβαζε “φωτιά” στα φωτογραφικά φλας και θα έμπαινε πρωτοσέλιδο σε όλα τα περιοδικά παγκοσμίως, κάτι που επιθυμεί κι η ίδια».

Θυμίζουμε πως ο πρώτος γάμος της Britney ήταν με τον παιδικό της φίλο Jason Allen Alexander και διήρκησε μόλις 55 ώρες, ενώ ακολούθησε ο Kevin Ferderline, από τον οποίο χώρισε έπειτα από περίπου τρία χρόνια και αφότου απέκτησαν δύο παιδιά!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα