ΠΑΟΚΑΡΑ για πρόκριση!

Μόνο με νίκη θα κρατούσε ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΟΚ και τα κατάφερε, επικρατώντας 2-3 της Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Ο δικέφαλος θα μπορούσε να έχει καθαρίσει πολύ νωρίτερα το τρίποντο, καθώς «πάτησε» στην χαλαρότητα των Ιταλών που έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης και προηγήθηκε 0-2 με γκολ των Σακχόβ (5’) και Τζαλμά (26’), όμως κάπου εκεί η Φιορεντίνα… ξύπνησε και οι παίκτες της έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αποφύγουν την ήττα.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν αρχικά με τον Μπερναρντέτσι στο 33’ και σοφάρισαν σε 2-2 με γκολ του Μπαμπακάρ 5’ μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους αλλά ο ΠΑΟΚ δεν το έβαλε κάτω. Οι Θεσσαλονικείς χτύπησαν σε… νεκρό χρόνο με τον Γκάρι Ροντρίγκεζ να σημειώσει το νικητήριο τέρμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Μετά την τεράστια αυτή νίκη ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη επί της αδιάφορης Λίμπερετς στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Καραμπάγκ την Φιορεντίνα, καθώς υστερεί στην τριπλή ισοβαθμία που θα προκύψει σε μία τέτοια περίπτωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα