ΠΑΟΚ: Βγαίνει στην… κόντρα ο Ρατς και απαιτεί τα λεφτά του

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής Ραζβάν Ρατς, ο οποίος δήλωσε ότι αν η ελληνική ομάδα του δώσει τα λεφτά που προβλέπονται στο συμβόλαιό του, θα αποχωρήσει.

Ο διεθνής παίκτης μίλησε στην ιστοσελίδα «sportnews.ro», λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν ξέρω τι θέλουν να κάνουν. Ξέρω ότι υπάρχει συμφωνία δύο ετών ακόμα και θα πρέπει να το σεβαστούν. Δεν μου πρότειναν κάποιον τρόπο για τη λύση της συνεργασίας μας. Το Σάββατο με έστειλαν στη δεύτερη ομάδα και τη Δευτέρα μου είπαν να βρω ομάδα. Αν μου δώσουν ό,τι γράφει το συμβόλαιο, θα φύγω. Δεν θα ζητήσω αποζημίωση. Αν όχι, θα είναι κατανοητό και σεβαστό. Αν θέλουν να λύσουν το συμβόλαιο ενός παίκτη που είναι σε ισχύ, θα πρέπει να πληρώσουν.

Μου είπαν ότι πρέπει να φύγω για τεχνικούς λόγους. Δεν κατάλαβα. Ειδικά ο προπονητής, Ιγκόρ Τούντορ μου είπε την περασμένη Τρίτη ότι υπολογίζει σε μένα, είμαι ένας παίκτης βάσης και το Σάββατο γύρισαν τα πράγματα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Δεν έχω αναστατώσει κανέναν, δεν συγκρούστηκα με κανέναν.

Θα ήταν καλύτερο για μένα το 3-5-2, γιατί είμαι ένας αμυντικός μέσος, ο οποίος ανεβαίνει. Ό,τι έχω κάνει όλη τη ζωή μου. Ίσως πείραξε ελληνική κρίση και η σκέψη πως δεν μπορούν να πληρώσουν τον μισθό μου. Δεν έχω μιλήσει με κάποια ομάδα. Πρώτα θέλω να λύσω τα προβλήματα μου εδώ».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Ρουμανία, πάντως, για τον Ραζβάν Ρατς ενδιαφέρεται η Στεάουα Βουκουρεστίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα