ΠΑΟΚ-Δανία, συμμαχία!

 

Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκλας Μπέντνερ δεν έχει «βγάλει μάτια» όπου κι αν έχει παίξει. Ήταν σίγουρα μία καλή λύση στην Άρσεναλ όσο χρόνια αγωνίστηκε, αλλά δεν ήταν δα και ο επιθετικός περιοχής που δεν σταμάταγε να σκοράρει.

Με 47 γκολ σε 171 αγώνες για όλες τις διοργανώσεις και μάλλον φτωχότερα στατιστικά στις άλλες ομάδες που έχει αγωνιστεί, ο Δανός στράικερ είναι σε καλή ηλικία (27), αλλά τα τρία τελευταία χρόνια ήταν σχετικά άπραγος και άστοχος, με αποκορύφωμα το απογοητευτικό του πέρασμα από την Γιουβέντους.

Στη πολύ δυνατή φετινή Βόλφμπουργκ ήταν αδύνατο να βρει θέση βασικού κι έτσι νομοτελειακά ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να βρεθεί και πάλι σε μία ομάδα που θα παίζει. Έτσι, δεν αποκλείεται να τον δούμε με τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ. Ο Φρανκ Άρνεσεν είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι τον «ψήνει» ήδη και μένει να δούμε αν τελικά ο Δικέφαλος θα στηριχθεί στον Μπέντερ και στην αναγέννησή του.

Ο Δανός έχει σαφώς καλύτερα στατιστικά με την Εθνική του ομάδα (29 γκολ σε 67ματς), ενώ πρόσφατα σημείωσε τρία γκολ στο φιλικό με τις ΗΠΑ, κάτι που ίσως να καταδεικνύει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα