ΠΑΟΚ και δεν έχω χρέη!

Μία νέα εποχή ανατέλλει για τον «Δικέφαλο του βορρά»! Η διοίκηση της ΠΑΕ, με πρωτοστάτη τον ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη, έκανε αυτό που είχε προαναγγείλει και διευθέτησε το χρέος των δέκα εκατομμυρίων ευρώ προς την εφορία.

Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης και ο οικονομολόγος Δημήτρης Πανοζάχος. Αμφότεροι βρέθηκαν στην Οικονομική Υπηρεσία Φορολογίας Ανωνύμων Εταιριών Θεσσαλονίκης και κατέθεσαν την επιταγή των 10.886.000 ευρώ, κατευθύνοντας με αυτόν τον τρόπο το σύλλογο σε μία νέα εποχή.

Ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος πλέον στις τάξεις του σωματείου και το μεγάλο στοίχημα του Σαββίδη από εδώ και στο εξής είναι να συσπειρωθεί ο κόσμος γύρω από το τμήμα του ποδοσφαίρου, όπως έχει κάνει και με τα άλλα τμήματα που διαρκώς ανεβαίνουν σε κλίμακα αξίας και επιτυχιών!

Χωρίς χρέη, ο ΠΑΟΚ είναι πλέον σε θέση να προβεί σε προγραμματισμούς που στο παρελθόν ακούγονταν σαν ανέκδοτο και μένει να δούμε αν η διοίκηση θα καταφέρει να αποβάλει τις παθογένειες του παρελθόντος που στερούσαν τις επιτυχίες από την ομάδα. Σύντομα θα φανούν και οι προθέσεις των ανθρώπων του συλλόγου σχετικά μετ τις επιλογές στα τεχνικά πόστα, αλλά και των παικτών, αφού υπάρχουν πολλά κενά.

Σε δηλώσεις του ο ΙΒάν Σαββίδης μετά την τακτοποίηση είπε πως ο Οργανισμός ΠΑΟΚ πηγαίνει πια ένα βήμα μπροστά, καθαρός από χρέη και πως προτίμησε να δώσει αυτά τα λεφτά από το να υποβιβαστεί η ομάδα στην ερασιτεχνική κατηγορία και να μείνει μία μαύρη κηλίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ επί εποχής του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα