ΠΑΟΚ: Τρόμαξε… με τις φωτοβολίδες ο Όλσεν

Είναι παραπάνω από φανερό ότι δεν έχει προσαρμοστεί στην ελληνική… τρέλα. Ο Σουηδός γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν δήλωσε στην πατρίδα του ότι φοβήθηκε με τη συμπεριφορά των οπαδών στην αναμέτρηση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για το Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην τερματοφύλακας της Μάλμε:
«Άρχισαν να ρίχνουν κροτίδες, πυρσούς και εκεί δίπλα καθόταν και η δική μου οικογένεια. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, αλλά είναι πολύ άρρωστο αυτό. Εδώ όμως, είναι σύνηθες να πετούν κροτίδες στους αντιπάλους.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι ό,τι πιο τρελό έχω συναντήσει. Και στη Μάλμε η ατμόσφαιρα είναι θερμή, με αισθήματα έχθρας απέναντι στους αντιπάλους, αλλά στην Ελλάδα είναι πιο διασκεδαστικό, μας δίνουν ενέργεια. Εδώ αυτό που συμβαίνει είναι τρελό. Σε κάθε παιχνίδι, ακόμη και όταν παίζουμε εκτός έδρας μας ακολουθούν 2.500 με 3.000 άτομα. Σαφώς όταν η ομάδα χάνει, δεν είναι ευχάριστο για κανέναν».

Βέβαια, αυτό που μάλλον δεν… αντιλήφθηκε ο Σουηδός πορτιέρο, είναι ότι με τις δηλώσεις του πρόσθεσε ένα ακόμη λιθαράκι στην πιθανότατη τιμωρία της έδρας του ΠΑΟΚ από την UEFA. Άντε τώρα να του το εξηγήσεις…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα