Παπάζογλου: «Πρόκληση για μας το κύπελλο»

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του διανύει, όπως δήλωσε, ο Θανάσης Παπάζογλου, ενώ χαρακτήρισε πρόκληση για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του το κύπελλο, ιδιαίτερα μετά τη νίκη στον πρώτο αγώνα, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ παρέλαβε το βραβείο του MVP της 29ης αγωνιστικής και στις δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του ίδιου και της ομάδας του, ενώ αποκάλυψε πως έχει ήδη συζητήσει με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του το καλοκαίρι: «Έχω συζητήσει με τον πρόεδρο. Από εκεί και πέρα, στόχος είναι να τελειώσει η χρονιά, να πετύχουμε τους στόχους μας και θα δούμε τι θα γίνει. Μπορώ να πω ότι διανύω την καλύτερη χρονιά της καριέρας μου. Είμαι σε καλή κατάσταση και συνεχίζω τις καλές εμφανίσεις γιατί και πέρυσι έκανα καλή χρονιά. Σίγουρα το γκολ με τον Παναθηναϊκό ήταν πιο σημαντικό παιχνίδι από αυτό με τον Απόλλωνα, όμως κάθε εμφάνιση μου πρέπει να είναι ανάλογη και εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να παίρνει βαθμούς.

Αρχικά, πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας που είναι η παραμονή. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, έχουμε το κύπελλο που είναι μια πρόκληση και θέλουμε να δώσουμε μια χαρά σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο γιατί είναι κοντά μας και μας στηρίζει αλλά και επειδή ο ΟΦΗ πρέπει να είναι ψηλά και να διεκδικεί τίτλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα