Παπάζογλου: «Στόχος μου η Εθνική ομάδα»

Για τους προσωπικούς του στόχους, που φτάνουν μέχρι και την κλήση του στην Εθνική ομάδα, αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχει καταλήξει αν θα ανανεώσει με τον ΟΦΗ, μίλησε ο Θανάσης Παπάζογλου…

«Από τους προπονητές που συνεργάστηκα, με βοήθησε περισσότερο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την εμπειρία που έχει. Ήταν τότε που ακόμα δεν είχα αγωνιστεί επαγγελματικά και ήταν εκείνος που ξεχώρισε κάποια χαρακτηριστικά που του άρεσαν πάνω μου.

Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε ένα τόσο θερμό κοινό όπως είναι αυτό του ΟΦΗ. Δείχνει σε κάθε αγώνα πόσο αγαπάει την ομάδα. Να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον ΟΦΗ, και στις καλές και στις κακές στιγμές, γιατί μόνο έτσι μια ομάδα μπορεί να λέγεται μεγάλη. Όταν ο ίδιος ο κόσμος της είναι πάντα δίπλα της.

Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αρκεί να σου αρέσει να δουλεύεις. Ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πρέπει να θέλει συνέχεια να βελτιώνεται γιατί μόνο έτσι έρχεται η καταξίωση. Θα ήθελα να παίξω όσο γίνεται σε πιο υψηλό επίπεδο, να χαρώ τίτλους και διακρίσεις. Και φυσικά να μπορέσω να παίξω και στο Εθνικό μας συγκρότημα.

Αν θα παραμείνω στον ΟΦΗ, είναι κάτι που θα το συζητήσω μετά το τέλος των υποχρεώσεων. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θέληση σίγουρα υπάρχει αλλά πάντως είτε μείνω είτε φύγω ο ΟΦΗ θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Η πιο όμορφη στιγμή μέχρι τώρα θα έλεγα πως ήταν η νίκη μας επί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο μας για την διοργάνωση του Κυπέλλου. Αντίθετα θα ήθελα να ξεχάσω τον αγώνα με την Βέροια που χάσαμε στην έδρα μας. Το να φτάσεις στον τελικό του Κυπέλλου μετά από τόσα χρόνια μόνο πετυχημένη θα μπορούσε να κάνει την χρονιά. Μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί που θα φτάσουμε εκεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα