Παπάς οργάνωνε όργια και εξέδιδε 15 γυναίκες!

Ένα απίστευτο σκάνδαλο συγκλονίζει την Ιταλία αφού ένας παπάς κατηγορείται ότι οργάνωνε στο πρεσβυτέριό του, μετατρέποντας το σε σπίτι της ακολασίας, όργια και εξέδιδε 15 γυναίκες!

Οι ιταλικές αρχές ερευνούν κατά πόσον ο πατέρας Αντρέα Κοντίν, ιερέας ενορίας στην Πάντοβα της βόρειας Ιταλίας, σώρευε πλούτο από ανήθικα κέρδη και άσκηση ψυχολογικής βίας. Τρεις ενορίτισσες κατήγγειλαν τον 48χρονο ιερωμένο στην αστυνομία, η οποία κατέσχεσε ποικιλία σεξουαλικών βοηθημάτων και βίντεο, όπου καταγράφονται όργια σε εγκαταστάσεις του ενοριακού ναού του Σαν Λαζάρο.

Ο Κοντίν, όπως λένε οι πληροφορίες, βρίσκεται αυτές τις ημέρες για διακοπές στην Κροατία με την οικογένειά του και σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πάντοβα, Πάολο Τονίν «προσπαθούν να τον προστατέψουν εκεί απ’ την κατακραυγή”.

Η ιταλική αστυνομία διεξάγει έρευνα εις βάρος του για άσκηση ψυχολογικής βίας, μεταξύ άλλων αδικημάτων ενώ φέρεται να έκρυβε τα βίντεο με καλύμματα που έφεραν τα ονόματα διαφόρων προκαθημένων της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Κατηγορείται ακόμη ότι προωθούσε στην πορνεία κάποιες απ’ τις ερωμένες του μέσω του Διαδικτύου, ενώ τις συνόδευε σε κάμπινγκ γυμνιστών κι ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων στο Cap d’ Agde στις νότιες ακτές της Γαλλίας.

Οι πρώτες καταγγελίες εις βάρος του 48χρονου έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στον τοπικό επίσκοπο, αλλά οι οικείες εκκλησιαστικές αρχές δεν αποτάνθηκαν στην αστυνομία λέγοντας ότι δεν έχουν ολοκληρώσει την έρευνά τους.

“Τον περιτριγύριζαν πολλές γυναίκες”

Μια 49χρονη εθελόντρια στην ενορία, η οποία είχε ερωτικές σχέσεις με τον Κόντιν, είπε στην ηλεκτρονική εφημερίδα Il Mattino di Padova: «Τον περιτριγύριζαν πολλές γυναίκες. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει στην αρχή, αλλά αρκετά αργότερα.»

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα