Παπαδόπουλος: «Θα παίξουμε για την πρώτη μας νίκη»

Στον αγώνα με τη Φινλανδία αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο διεθνής μεσοαμυντικός, Κυριάκος Παπαδόπουλος, στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η χορηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, VODAFONE.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Είμαστε έτοιμοι πιστεύω, προπονούμαστε σκληρά και θα πάμε την Παρασκευή να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύω θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Οι Φινλανδοί είναι πολύ δυνατή ομάδα και παίζουν δυνατά στην κόντρα. Θα μιλήσουμε και πάλι με τον προπονητή μας και θα τους αναλύσουμε καλά για να είμαστε έτοιμοι για την Παρασκευή.

Τον κ. Τσάνα τον γνωρίζω προσωπικά πολύ καλά διότι τον είχα για πολλά χρόνια στις Εθνικές Ομάδες. Είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και πολύ καλός στη δουλειά του. Θα προσπαθήσουμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές να τον βοηθήσουμε όσον το δυνατό περισσότερο και να είμαστε δίπλα του και αυτό που μας έχει πει είναι να κάνουμε αυτό που ξέρουμε πολύ καλά, να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο και με τη βοήθειά του να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη την Παρασκευή. Είμαι υγιής, είμαι καλά και είμαι εδώ όποτε μου το ζητήσει η Εθνική».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα