ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ: “Τις τακτικές Ερντογάν ακολουθεί και ο Τσίπρας”

«Είναι πια φανερό ότι ο κ. Τσίπρας με τους επιτελείς-εκτελεστές του έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει μία επιχείρηση σπίλωσης και συκοφάντησης των πολιτικών του αντιπάλων» υπογραμμίζει, σε ανακοίνωσή του, ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο κ. Παπαθεοδώρου,  υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης της ΔΗΣΥ, αναφέρει ότι: «ο Ερντογανισμός του κ. Τσίπρα και οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη είναι πλέον απροκάλυπτες».

Επικρίνει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δ. Τζανακόπουλο, για την επίσκεψή του στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για «φιλική συνομιλία» σχετικά με ποινική υπόθεση που βρίσκεται σε εκκρεμότητα, ενώ ο ελληνικός λαός πληροφορείται ότι οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες εκτελούνται στην Ελλάδα με «εντολή πρωθυπουργού».

«Εμείς ζητάμε η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της ανεπηρέαστα. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. Θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε τις προσπάθειες χειραγώγησης της Δικαιοσύνης και εκτροπής από τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού» τονίζει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα