Παππάς: Ο Μητσοτάκης έκανε «γαργάρα» τα περί διαπλοκής

Στα όσα ΔΕΝ είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα περί διαπλοκής αναφέρθηκε ο Νίκος Παππάς που επιτέθηκε στον πρόεδρο της Ν.Δ.  για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, στον απόηχο της συζήτησης στη Βουλή την Τετάρτη

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης έκανε «γαργάρα» όσα είχε πει αρχικά και ενώ στα δημοσιογραφικά γραφεία διέρρεε ότι θα έκανε «αντεπίθεση» στη δευτερολογία του χτες, δεν είπε τίποτα. «Είναι προφανές ότι δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί».

Όπως έιπε, «ο κ. Μητσοτάκης και η ηγετική του ομάδα θεώρησαν ότι αρκεί να αφήνουν κάποιους στις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες να ρίχνουν μύδρους και εμετούς κατά της κυβέρνησης, χωρίς να παίρνει κανείς την ευθύνη. Είναι πολύ κοντά οι ημέρες, θα μιλήσουμε με διευθύνσεις με ονόματα … ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο».

Αυτό που λέει η Νέα Δημοκρατία περί «κατάρρευσης» του διαγωνισμού «είναι λίγο αστείο», συνέχισε ο κ.Παππάς, καθώς ήδη έχουν εισπραχθεί 70 εκατ. ευρώ και θα φτάσουν τα 85-88 εκατ. ευρώ όταν ο κ.Σαββίδης καταβάλει την δική του πρώτη δόση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα