Χαμός στην Κουμουνδούρου με φόντο τον τελικό

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, δεν ήθελε να γίνει ο τελικός, αυτό είναι de facto! Προφανώς το συγκεκριμένο στέλεχος της κυβέρνησης δεν μπορούσε να επέμβει στο καλεντάρι της ΕΠΟ, ούτε ήταν σε θέση να υποψιαστεί πως οι φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας θα είναι ομάδες που δεν θα «επιτρέψουν» τη διεξαγωγή του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Αυτά είναι έργο της ΕΠΟ.

Να μην ξεχνάμε, όμως, πως με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης έχουμε αυτήν τη στιγμή τη συγκεκριμένη διοίκηση στην Ομοσπονδία, που απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από άσχετους με το αντικείμενο. Όπως και να έχει, ο Βασιλειάδης μόλις κατάλαβε ότι το Πανθεσσαλικό είναι «αυτοκτονία» και πως μπορεί να χρεωθεί έναν καταστροφικό τελικό, άρχισε να ψάχνεται για το πώς θα τον αναβάλει. Τότε ήταν που παρενέβησαν τα υψηλότερα στελέχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Νίκος Παππάς ήρθε σε επαφή με τον Γιώργο Βασιλειάδη και τον ενημέρωσε σε αυστηρό τόνο πως πρέπει να διεξαχθεί ο τελικός του Σαββάτου κανονικά! Ο υφυπουργός δεν ενθουσιάστηκε με τη στάση του πρωθυπουργού, καθώς ξέρει πως αν γίνουν επεισόδια θα τα χρεωθεί ο ίδιος και όχι ο Παππάς ή κάποιος άλλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα