Παράθυρο Καμμένου για συνεργασία με Ποτάμι

Ανοιχτό παράθυρο μετεκλογικής συνεργασίας με το Ποτάμι αφήνει ο Πάνος Καμμένος που θεωρεί σίγουρη την εξασφάλιση κυβερνητικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στη νέα Βουλή. Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πάντως αποκλείει σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ.

«Ζήτησα από τον Σταύρο Θεοδωράκη να διευκρινίσει τις θέσεις του στα εθνικά θέματα και δεν το έπραξε», τόνισε ωστόσο ο κ. Καμμένος.

Εκτίμησε επίσης ότι θα υπάρξουν βουλευτές που πιστεύουν στον μεσαίο χώρο, κυρίως πρώην καραμανλικοί βουλευτές, που δεν έχουν καμία σχέση «με τα ακροδεξιά στοιχεία που έφερε ο κ. Σαμαράς στη Νέα Δημοκρατία», οι οποίοι θα μπορούσαν, εφόσον χρειαστεί, να στηρίξουν την κυβέρνηση στην επόμενη Βουλή.

«Αναμένω ο ελληνικός λαός να κλείσει με δύναμη την πόρτα της μεταπολίτευσης. Αναμένω να βάλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας όλο εκείνο το πολιτικό προσωπικό που συμπεριλαμβάνεται στις λίστες της Siemens, στα ταξίδια του Χριστοφοράκου, στις λίστες Λαγκάρντ, στις δικογραφίες των εξοπλιστικών.

“Αναμένω να βάλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τις γνωστές πολιτικές οικογένειες που ταλαιπώρησαν τον τόπο και να δώσει μια ισχυρή εντολή στη νέα γενιά, στη γενιά της εθνικής συμφιλίωσης, στη γενιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ, στη γενιά του Αλέξη Τσίπρα και τη δική μου», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα