«Παράνομη η αξιολόγηση και οι διαθεσιμότητες του κ. Μητσοτάκη»

Παράνομη και καταχρηστική χαρακτήρισε την αξιολόγηση και τις διαθεσιμότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.Αυτό τόνισε σε ανακοίνωση της ηκοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ανεξάρτητων Ελλήνων, μία μέρα μετά την προσφυγή των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών για να κηρυχθεί η απεργία της ΑΔΕΔΥ παράνομη και καταχρηστική.

«Ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί τον ολισθηρό δρόμο των αγωγών στρεφόμενος δικαστικά κατά συνδικαλιστικών οργανώσεων. Το γεγονός μάλιστα ότι επιχειρεί με δικολαβίστικα τεχνάσματα να ταυτίσει αξιολογήσεις και διαθεσιμότητες δείχνει πως ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης υποτιμά όχι μόνο το δικαστήριο αλλά και την κοινή γνώμη» αναφέρει η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε δήλωσή της για τη σημερινή απεργία της ΑΔΕΔΥ και την προσφυγή του κ. Μητσοτάκη στη Δικαιοσύνη, και συνεχίζει:

«Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα οφείλουμε να επαναλάβουμε στον κ. Μητσοτάκη ότι:

1. Πριν λίγες μέρες ο αρμόδιος φορέας της Πολιτείας (ΕΚΔΔΑ) που ο ίδιος εποπτεύει – όχι δηλαδή η ΑΔΕΔΥ ή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες- απέρριψε το σύστημα αξιολογήσεων Μητσοτάκη (ν. 4250/14) ως αυθαίρετο και αντιφατικό!

2. Για τους «διαθέσιμους» καθηγητές τεχνικής εκπαίδευσης τον «άδειασαν» σήμερα τόσο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Βενιζέλος όσο και η υφυπουργός του κ. Χριστοφιλοπούλου, που υποσχέθηκαν από κοινού ότι οι σχετικές διαδικασίες θα αναθεωρηθούν άμεσα!

Μετά τα παραπάνω, γίνεται σαφές ότι δεν πρέπει να φταίει στον κ. Μητσοτάκη καμία ΑΔΕΔΥ. Η ομολογία αποτυχίας των πολιτικών του, δυστυχώς για εκείνον, έρχεται από την ίδια τη συγκυβέρνηση» τονίζει η κ. Χρυσοβελώνη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα