Παράπονα για τη διαιτησία, πίστη για πρόκριση

Το γκολ του Αθανασιάδη προκάλεσε μεγάλη ένταση, αποβολές και… μία γεμάτη επόμενη μέρα, όμως επί της ουσίας, αύξησε κατακόρυφα τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου.

Η επομένη της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη βρήκε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ελπίζουν βάσιμα σε μία μεγάλη πρόκριση. Για το λόγο αυτό δεν θέλησαν να ανεβάσουν τους τόνους σχετικά με τη διαιτησία και τις αποβολές που… δεν δόθηκαν στους παίκτες του Ολυμπιακού. Σίγουρα υπάρχουν πολλά παράπονα, καθώς ο πρώτος που δέχθηκε σπρωξίματα, ήταν ο σκόρερ του «δικέφαλου» Στέφανος Αθανασιάδης. Η αντίδραση του Στοχ ήταν αχρείαστη και φανέρωσε έλλειψη ψυχραιμίας, ωστόσο ο διαιτητής τιμώρησε με κόκκινη κάρτα τον παίκτη του ΠΑΟΚ και με κίτρινη τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Τα παράπονα, λοιπόν, για τη διαιτησία είναι δεδομένα για τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο η αίσθηση που προσδίδει το 2-1, με το εκτός έδρας τέρμα, διαμορφώνει ένα σκηνικό αισιοδοξίας για πρόκριση στον τελικό. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι παράγοντες του ΠΑΟΚ, στην καυτή έδρα της Τούμπας ο στόχος του ενός τέρματος θα επιτευχθεί. Το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του «δικέφαλου» θέλουν μεν μία ζεστή Τούμπα, αλλά όχι μία κατάσταση που θα ξεφύγει και που θα προκαλέσει προβλήματα, ακόμη και με τιμωρία της έδρας ενόψει των play off.

Στα αγωνιστικά, στον ΠΑΟΚ είναι αισιόδοξοι ότι ο Στοχ θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι θα εκτίσει την ποινή του στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Επομένως, αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις των παραγόντων του «δικέφαλου», ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής θα δώσει το «παρών» στον επαναληπτικό της Μεγάλης Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα