Παρέλαση «μνηστήρων» για τον «πιστολέρο» Μήτρογλου!

Ολοένα και αυξάνονται οι «μνηστήρες» που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή Έλληνα επιθετικό της Φούλαμ, Κώστα Μήτρογλου. Στις υπάρχουσες ομάδες, προστέθηκε και η ιταλική Σαμπντόρια, η οποία φέρεται να κατέθεσε πρόταση στους Άγγλους.

Ο Κώστας Μήτρογλου απασχολεί αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Φενερμπαχτσέ, Μίλαν και Ουντινέζε. Τελευταίο όνομα στη λίστα, προστέθηκε αυτό της Σαμπντόρια. Οι Γενοβέζοι κατέθεσαν πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς παίκτη, ο οποίος την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον παίκτη, ώθησε τη διοίκηση της Φούλαμ να αλλάξει κατεύθυνση. Οι Άγγλοι προσανατολίζονται κυρίως στην πώληση του Μήτρογλου, αποκλείοντας, προς το παρόν, το ενδεχόμενο να δοθεί εκ νέου δανεικός.

Το βασικό πρόβλημα στη μετακίνηση του παίκτη δεν είναι τόσο οι απαιτήσεις της Φούλαμ όσο το συμβόλαιο του Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός απολαμβάνει μισθό… Premier League, τον οποίο αδυνατεί να «σηκώσει» το ταμείο της Φούλαμ, αλλά και των υπολοίπων ομάδων. Προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση, θα πρέπει ο ίδιος να δεχθεί ένα ποσοστό μείωσης των απολαβών του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα