Παραίτηση-μήνυμα υπαλλήλου της Άστον Βίλα

Έχει κατακτήσει 20 αγγλικούς τίτλους και δύο ευρωπαϊκούς, το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1982 και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ λίγους μήνες αργότερα! Αγωνίζεται αδιάκοπα στην πρώτη κατηγορία εδώ και 40 χρόνια. Η ιστορική Άστον Βίλα, το καμάρι της κεντρικής Αγγλίας, πάει κατά… διαόλου, την ώρα που η γειτονική Λέστερ οδεύει προς την κούπα.

Οι οπαδοί της Άστον Βίλα βιώνουν έναν εφιάλτη, βλέπουν την ομάδα τους τελευταία και καταϊδρωμένοι, κι όμως οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου πηγαίνουν κάθε μέρα στο προπονητήριο μέσα στα γέλια. Κάνουν πλάκες και χαβαλέ λες και πάνε για πρωτάθλημα. Ε λοιπόν, αυτή τη συμπεριφορά δεν την άντεξε η υπάλληλος της ιστορικής (141 ετών) ομάδας, Έλεν Ρόουζ η οποία παραιτήθηκε επειδή δεν μπορούσε να βλέπει τους ποδοσφαιριστές να γελάνε!

Η παραίτηση της ταξιθέτριας του γηπέδου αντιμετωπίστηκε με οργή από τους οπαδούς της Άστον Βίλα που κατέκλυσαν τη σελίδα της στο facebook. Προφανώς όχι με οργή προς το πρόσωπό της, αλλά προς αυτό των παικτών! Αναμένονται αντιδράσεις από τους οπαδούς, αφού υπάρχουν σκέψεις να υπάρχει αντιπροσωπεία στις προπονήσεις…

Σημειώνουμε πως η Ρόουζ τα έβαλε και με τη διοίκηση, τους Αμερικάνους ιδιοκτήτες που φέρουν ευθύνη για την κατάντια της Άστον Βίλα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα