Παραίτηση των κ.κ Αθανασίου και Δένδια ζητά ο Σκουρλέτης

Παραίτηση των κ.κ Χαράλαμπου Αθανασίου και Νίκου Δένδια ζητά ο Πάνος Σκουρλέτης. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στην απόδραση του Ξηρού και έκανε λόγο για «διευκόλυνση στην απόδραση του» ενώ τόνισε ότι υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες.

«Αντί με ευκολία η Νέα Δημοκρατία να ρίχνει λάσπη δεξιά και αριστερά, και ιδιαίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια και να δει γιατί ο τρομοκράτης Ξηρός βρίσκεται έξω», είπε αρχικά στον Real Fm, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης. Απαντώντας στα όσα ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε: «Ευτυχώς που η κυρία Ασημακοπούλου δεν είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και άρα δεν θα τύχω της αξιολόγησής της».

«Η Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αντιληφθεί κάτι απλό. Ότι οι καταδικασμένοι τρομοκράτες της «17Ν» βρίσκονται μέσα – και σωστά – για τις εγκληματικές τους πράξεις. Ο πολιτικός κόσμος, αν θέλει να δώσει ιδεολογική και πολιτική απάντηση στο φαινόμενο τρομοκρατία, θα πρέπει να ανοίξει ένα ιδεολογικό και πολιτικό μέτωπο», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πάνος Σκουρλέτης έκανε λόγο για «διευκόλυνση στην απόδραση του Ξηρού» καθώς, όπως σημείωσε «δεν είναι μία κλασικού τύπου απόδραση».

Παράλληλα τόνισε ότι υπάρχουν «τεράστιες πολιτικές ευθύνες και στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια», ευθύνες που όπως είπε «θέτουν και θέμα παραίτησης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα