Παραδέχθηκε υπαιτιότητα του Περέιρα ο Σάββας Θεοδωρίδης!

 

Συνήθως πριν από τα μεγάλα ντέρμπι έρχονται κάποιοι παράγοντες και «βάζουν λάδι στη φωτιά» με κάποια δήλωσή τους ή ενέργειά τους. Αυτή τη φορά συνέβη το αντίθετο. Ο Σάββας Θεοδωρίδης μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι των ντέρμπι, έκανε μία δήλωση με την οποία κατευνάζει σαφώς τα πνεύματα.

Ο παράγοντας του Ολυμπιακού παραδέχθηκε πως στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι που βρήκε νικητή (αλλά και μετέπειτα τιμωρημένο) τον Παναθηναϊκό με σκορ 2-1, η πράξη του τότε προπονητή των «ερυθρολεύκων», Βίτορ Περέιρα, πυροδότησε το κλίμα και στην ουσία αποτέλεσε την αφορμή και την αιτία της ένταση στη Λεωφόρο πριν από το ντέρμπι.

Ο Πορτογάλος προπονητής είχε επιλέξει τότε να… σουλατσάρει μπροστά στη Θύρα 13 και να εκνευρίσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού,  αφού όχι μόνο τσέκαρε τα δίχτυα, αλλά κοιτούσε και ειρωνικά τους οπαδούς. Πέραν του ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν φυσιολογικό φίλαθλο να μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο Θεοδωρίδης αποδέχθηκε πως ούτε ο Περέιρα είναι δικαιολογημένος για την πράξη του, την οποία επανέλαβε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Τη δήλωση-παραδοχή την έκανε κατά τη σύσκεψη της ΕΛ.ΑΣ. και των δύο ΠΑΕ για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Ο Θεοδωρίδης είπε ότι δικαιούται να κάνει τη βόλτα ο προπονητής πριν από τον αγώνα, αλλά καυτηρίασε την συμπεριφορά του. Σίγουρα μίλησε εκ του ασφαλούς ο Σάββας Θεοδωρίδης, αφού ο Βίτορ Περέιρα δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά ακόμη κι έτσι είναι μία παραδοχή που σίγουρα μόνο καλό μπορεί να κάνει εν’ όψει του ντέρμπι

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα