Στηρίζει Τερεζόπουλο ο Δάρας

Για το θέμα που έχει προκύψει με τον προπονητή, αλλά και την κατάσταση στον Πανιώνιο μίλησε ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γνωστού ορθοπεδικού στον NovaΣΠΟΡ FM:
«Πρώτα από όλα αναζητούμε την ηρεμία μας. Ψάχνουμε να βρούμε τα αίτια γιατί ενώ παίζουμε ωραία μπάλα, τα νεαρά παιδιά χάνουν ευκαιρίες, δεχόμαστε γκολ και χάνουμε τους αγώνες. Αυτή τη στιγμή πρέπει να μαζευτούμε όλοι για να δούμε τι φταίει. Ό,τι απόφαση βγάλουμε όλη μαζί, θα πορευτούμε. Αν δούμε ότι δεν φταίει κάποιος από τους τρεις.

Επειδή ξέρετε πως είναι η ελληνική πραγματικότητα. Όταν μία ομάδα έχει συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, το εξιλαστήριο θύμα είναι ο προπονητής. Από εκεί και πέρα, και οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι δεν είναι θέμα προπονητή ή διοίκησης. Ο προπονητής είναι ό,τι καλύτερο για τη φουρνιά παικτών που υπάρχει. Έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε αυτό που γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις στην Ελλάδα και στη συνέχεια να βγάλουμε μία κοινή απόφαση και οι τρεις πλευρές.

Όταν δεν έχουμε αποφασίσει, πρώτα θέλουμε να βρούμε την ηρεμία μας. Μπορεί να γίνονται συζητήσιμες με τον οποιονδήποτε. Δεν είναι βασικό ότι μιλήσαμε με τον συγκεκριμένο προπονητή.

Είναι πάρα πολύ μεγάλες οι πιθανότητες να παραμείνει ο Δημήτρης Τερεζόπουλος. Το πρόβλημα του Πανιωνίου είναι ότι παίζει πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο σε κάθε αγωνιστική και αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του προπονητή μας. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά όχι σκοπιμότητας. Αυτή τη στιγμή το ποδόσφαιρο σκοπιμότητας εμείς δεν το στηρίζουμε. Βρείτε μου άλλη ομάδα να κερδίζει τον Παναθηναϊκό στο 91’ και να χάνει στο 95’. Είναι η συγκέντρωση που πρέπει να έχουν οι παίκτες μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Πανιώνιος έπρεπε να είχε μάθει να παίζει για το αποτέλεσμα.

Ένα ρητό λέει ότι αν δεν μπορείς να πάρεις ένα αποτέλεσμα, μην το χάνεις στο 85’. Και ο Πανιώνιος έχει χάσει τόσα παιχνίδια. Αν χάνεις για διάφορους λόγους, οφείλεις να μην το χάσεις. Όταν παίζεις με ομάδες που είναι στο ίδιο τσουβάλι και δεν μπορείς να την κερδίσεις στο 80ο λεπτό, την κρατάς και εκείνη χαμηλά. Χάνει και εκείνη βαθμούς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα