Παραλίγο πρωταθλητής Αγγλίας ο Μιλιβόγεβιτς

 

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς από… θαύμα παίζει ακόμη στον Ολυμπιακό. Λίγο πιο μεγάλη να ήταν η πρόταση που κατέθεσε η πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ, η μετεγγραφή θα είχε ολοκληρωθεί και αυτή τη στιγμή θα αγωνιζόταν στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και αποκάλυψε πως η ομάδα του Ρανιέρι κατέθεσε πρόταση (κάτι που φημολογούταν άλλωστε), ωστόσο ο ίδιος δεν πίεσε για την μετεγγραφή σεβόμενος την απόφαση του Ολυμπιακού, η δε διοίκηση των Πειραιωτών δεν κάμφθηκε από την προσφορά και θεώρησε πως δεν θα βρεθεί άμεσα αντικαταστάτης.

«Η Λέστερ με ήθελε, αλλά η απόφαση ήταν να μην γίνει αποδεκτή η πρόταση. Δεν το μετανιώνω. Είμαι καλά στον Ολυμπιακό, έχω ένα καλό στάτους, με σέβονται και μου αρέσουν. Τους είπα ότι δεν σκοπεύω να φύγω με κάθε κόστος», είπε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και συνέχισε: «Είναι τεράστια τιμή για μένα, γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι ένας εύκολος σύλλογος να αγωνίζεσαι. Η ευθύνη είναι μεγάλη και ο αρχηγικός μου ρόλος με κάνει να δουλεύω πιο σκληρά και να είμαι περισσότερο προσηλωμένος στην ομάδα. Έχω τον χαρακτήρα ώστε να το διαχειριστώ».

Σχετικά με την καριέρα του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είπε: «Όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται στον Πειραιά και υπάρχει πρόβλημα αν εμφανιστεί κάποιος εκεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Όπως αν γίνει το αντίθετο στο Μαρούσι, όπου υπάρχουν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ούτε εγώ όμως ούτε οι συμπαίκτες μου έχουμε αισθανθεί άβολα. Από την αρχή ήμουν ενθουσιασμένος στην ομάδα, έχει καλή φήμη, αγωνίζεται στο Champions League και κάθε χρόνο παλεύει για την κατάκτηση του τίτλου. Δεν φοβόμουν όταν ήρθα, αλλά ήξερα ότι έρχομαι σε μία δυνατή ομάδα με πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές. Οι άνθρωποι στην Αθήνα σέβονται εμάς τους Σέρβους, αλλά σε αγαπάνε μόνο αν παίζεις καλά. Στον Ολυμπιακό ο στόχος είναι μόνο η πρώτη θέση, δεν μετράει τίποτε άλλο. Γενικά έχουμε παρόμοιο ταμπεραμέντο και έχει καλό κλίμα, συνεπώς δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πρώην άσοι μας που έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν να ζουν στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα