Παραμένει (;) Βαυαρός ο Πεπ Γκουαρδιόλα

Κάποιοι τον θέλουν πίσω στην Μπαρτσελόνα. Κάποιοι άλλοι τον βλέπουν ως διάδοχο του Λουίς Φαν Γκάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πολλοί τον θεωρούσαν δεδομένο ως αντικαταστάτη του Πελεγκρίνι στη Μάντσεστερ Σίτι. Όπως όλα δείχνουν όμως, ο Πεπ Γκουαρδιόλα, περί ου ο λόγος, θα τους διαψεύσει όλους και θα επεκτείνει το συμβόλαιό του στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Καταλανός τεχνικός έχει δεχθεί πρόταση – γίγα από τους Βαυαρούς, οι οποίοι του πρότειναν 24 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια συμβόλαιο. Η συγκεκριμένη προσφορά είναι από μόνη της δελεαστική, αλλά αποδεικνύει και το πόσο θέλουν οι Γερμανοί να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μαζί του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να δώσουν τα χέρια και να ανακοινώσουν την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο Γκουαρδιόλα δεν έχει αναφέρει το παραμικρό, καθώς η ομάδα βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική περίοδο και δεν επιθυμεί, σε καμία περίπτωση, να αποσπάσει την προσοχή και τη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του. Εξάλλου, ακόμη και αν «χαλάσει» για τον άλφα ή τον βήτα λόγο η διαφαινόμενη συμφωνία, ο Γκουαρδιόλα θα βρίσκεται στον πάγκο της Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2016, οπότε και λήγει το τρέχον συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα