Παρελθόν από την Καλλονή ο Γιάννης Ματζουράκης!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλλονής αποτελεί ο Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος θεωρήθηκε υπεύθυνος για την ήττα από τον ΠΑΟΚ!

Ο έμπειρος τεχνικός σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά της διοίκησης και αναφέρθηκε στα γεγονότα της αναμέτρησης με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε την τύχη να δούμε την καλύτερη εικόνα που μπορούσε να παρουσιάσουμε αυτή τη χρονιά. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, με καλή κατοχή από μέρους απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Με ρυθμό και απλότητα στο παιχνίδι μας. Από την άριστη εικόνα, περάσαμε στην κάκιστη και ήρθε – παρότι η προειδοποίησή μου ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα – αυτό το γκολ και φάνηκε ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πρόκειται για έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Αυτά τα λάθη φέρνουν τα γκολ. Και στη συνέχεια εμφανίστηκε αυτή η συμπεριφορά, την οποία την περιμένεις από μία ομάδα που τώρα χτίζει τον χαρακτήρα, τα επίπεδά της και γενικά τα όριά της.

Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Και εγώ θα έκανα παράπονα, επειδή δεν είμαι από τους προπονητές που αφήνουν να πέσει κάτι. Όσο πιο μικρή ομάδα έχεις, τόσα περισσότερα δικαιώματα έχεις προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Άγγελος δεν ήξερε και δεν κατάλαβε ότι πράγματι έβρισε τον διαιτητή ο Κάτσε. Μετά το αναγνώρισε. Αυτή είναι μία λεπτομέρεια. Είχε παράπονα για κάποιες αποφάσεις. Και εμάς στον Παναιτωλικό μας ακύρωσε κανονικό γκολ, ενώ στη Λιβαδειά δεν μας έδωσε πέναλτι και τιμωρήθηκε για 1,5 μήνα. Και εμείς θα μπορούσαμε να έχουμε τώρα τέσσερις περισσότερους βαθμούς. Έτσι είναι τα πράγματα. Θα είχαμε 27 βαθμούς και θα έλεγαν ότι πάμε, αλλά πού πάμε. Δυναμώνουμε μία πορεία, δεν χτυπάμε την πεντάδα. Δεν πρέπει να σου κόβουν βαθμούς που πρέπει να πάρεις. Η διαιτησία δεν είναι τόσο κακή, έχουν υπάρξει και κακές διαιτησίες, αλλά υπάρχουν συνολικά πιο σωστές διαιτησίες. Και απέναντι στους μεγάλους υπάρχουν λάθη. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε ένα καθεστώς και όταν σε παίζει 50-50 αισθάνεσαι αδικημένος. Η Βέροια είχε διαμαρτυρηθεί μετά από δύο ημέρες και ο Ατρόμητος το ίδιο. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

Εμείς είχαμε παιχνίδια καλά, αλλά από τη στιγμή που έχεις μία αδυναμία στο εύκολο γκολ, δεν μπορείς να προχωρήσεις. Πρέπει μετά από κάποιες επιτυχίες, οι ομάδες έρχονται μαζεμένες στην άμυνα. Όπως παίζουμε εμείς απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Μετρήστε τις ισοπαλίες που υπάρχουν φέτος. Είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα. Οι μικρές κοντράρουν τις μεγάλες. Είναι άλλο θέμα αν μπορούν να τις κοντράρουν για 90 λεπτά, αλλά η αλήθεια είναι αυτή. Έχουν ενισχυθεί οι μικρές ομάδες. Όταν είναι ισοδύναμες οι ομάδες και εμείς είμαστε κοντά στον στόχο μας, και αν είχαμε παραπάνω βαθμούς, τότε θα ήμασταν ακόμη πιο πάνω στη βαθμολογία.

Είναι μακρύς ο δρόμος στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη δυσκολία για τις ομάδες που έχουν λίγους βαθμούς για να καλύψουν τις διαφορές από τις υπόλοιπες. Θα πρέπει να κάνουν πρωταθλητισμό για να πάρουμε 24 – 25 βαθμούς. ΘΑ είναι συναρπαστικό και χαμηλά στη βαθμολογία το πρωτάθλημα. Φαίνεται λίγο – πολύ ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν την Ευρώπη. Εκεί θα παίξει ρόλο η σταθερότητα και τα ρόστερ των ομάδων. Ο Παναιτωλικός έχει καλές πιθανότητες, βρίσκεται σε ένα περιβάλλον να ανοίξει η όρεξή για να πετύχει κάτι περισσότερο. Η λειτουργία του είναι καλή, παίκτες καλούς παίκτες έχει, γιατί να μην το πετύχει. Κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά ο Χάβος. Εγώ που απολύθηκα σήμερα το πρωί έχασα την αξία μου; Όταν λες ΟΜΑΔΑ, αυτό έρχεται με τον χρόνο και δεν έρχεται ξαφνικά.

Με πήραν τηλέφωνο από τη διοίκηση και μου ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας μας. Δεν ξέρω αν φταίνε τα αποτελέσματα ή το γεγονός ότι έχουμε αρκετές ισοπαλίες, αφού η ομάδα μετράει μόλις πέντε ήττες. Δεν χρειάζεται να σας πω τίποτα άλλο επί του θέματος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα