Παροξυσμός για Ιγκουαΐν! (Video)

Την ώρα που οι οπαδοί της Νάπολι έχουν κάνει trend στο διαδίκτυο το «Κάψε και εσύ μία φανέλα του Ιγκουαΐν, μπορείς!», οι φίλαθλοι της Γιουβέντους πανηγυρίζουν και με το δίκιο τους. Ο 28χρονος σούπερ στράικερ, Γκονζάλο Ιγκουαΐν, είναι πλέον ποδοσφαιριστής της αγαπημένης τους ομάδας που προφανώς εξακολουθεί να μην έχει αντίπαλο στην Ιταλία και μετατρέπεται με αυτή την προσθήκη σε εκ των φαβορί για τον τελικό του Champions League.

Ως ποδοσφαιριστής της Νάπολι έκανε εξωγήινο πρωτάθλημα πέρσι, με 38 γκολ σε 42 ματς, κι αν μέχρι τότε θεωρούταν σκόρερ ολκής, μετά την περσινή του ρέντα ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να κάνει; Αυτό αναρωτιούνται και στη Γιουβέντους και γι’ αυτό ξόδεψαν 90 εκατομμύρια ευρώ, διότι, πρώτον, είναι η μοναδική ιταλική ομάδα που τα έχει (μέχρι να μπουν οι… Κινέζοι στη Μίλαν και στην Ίντερ) και δεύτερον, έχουν την πεποίθηση πως ότι έκανε στη Νάπολι, μπορεί να το επαναλάβει στη δική τους ομάδας.

Η Γιούβε μάλλον θα καλύψει αυτή τη μετεγγραφή με την πώληση του Πογκμπά, καθώς η στρατηγική της ομάδας είναι να γίνει πιο επιθετική στην Ευρώπη, με τη σιγουριά ότι θα καλυφθεί το κενό του Γάλλου εκ των έσω, με ρύθμιση της αγωνιστικής φιλοσοφίας ή αν χρειαστεί με μία ακόμη μετεγγραφή πολυτελείας.

Δείτε την υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος της «Γηραιάς Κυρίας», και τις φωτογραφίες από την έπαυλη στην οποία θα διαμένει στο Τορίνο:

 

 

Η υποδοχή στον Ιγκουαΐν

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα