Παροξυσμός στη Λέστερ: 20.000 ευρώ για δύο εισιτήρια

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι προσπαθεί να… κρατήσει τα χαλινάρια πέντε μόλις στροφές πριν την ολοκλήρωση του άθλου της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Premier League, η κατάσταση, ωστόσο, στη Λέστερ έχει αρχίσει να… ξεφεύγει!

Ο Ιταλός τεχνικός προσπαθεί να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους και να μην «ανοίξει τα αποδυτήρια» σε όσα συμβαίνουν γύρω από την ομάδα. Και αν – σε ένα ικανό ποσοστό – τα καταφέρνει με τους παίκτες του, τον κόσμο είναι απίθανο να τον συγκρατήσει. Οι οπαδοί της Λέστερ έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν τι συμβαίνει και αρχίζουν να εκδηλώνουν σημάδια κανονικού παροξυσμού. Μία ολόκληρη περιοχή ζει και αναπνέει μόνο για τη στιγμή που ο αρχηγός της ομάδας θα σηκώσει ψηλά την κούπα του πρωταθλήματος, κάτι που λογικά, δεν πρόκειται να ξανασυμβεί… σε τούτη τη μοναδική ζωή του καθενός.

Η παράνοια έφτασε μέχρι το επίπεδο των… εισιτηρίων. Τα «μαγικά χαρτάκια» του τελευταίου εντός έδρας αγώνα που θα δώσει η Λέστερ, στον οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η φιέστα για τον τίτλο, κόντρα στην Έβερτον, έχουν φτάσει να πωλούνται ακόμη και 10.000 ευρώ το ένα!

Τα εισιτήρια για το ματς που θα γίνει στις 7 Μαΐου εξαντλήθηκαν μέσα σε 90 λεπτά και αμέσως μετά, άρχισαν να εμφανίζονται «μαγικά χαρτάκια» σε απίστευτες τιμές. Η πρώτη εμφάνιση ήταν 4.000 ευρώ για δύο εισιτήρια, δηλαδή πέντε φορές πάνω από την κανονική τους τιμή!

Ακολούθησαν απανωτές αυξήσεις, για να φτάσουμε σήμερα στην απίστευτη «προσφορά» των 20.000 ευρώ για δύο εισιτήρια. Αν θα βρεθεί άνθρωπος να τα αγοράσει; Αυτή τη στιγμή, μπορεί και να έχουν ήδη αγοραστεί…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα