Παρουσίαση της ΕΥΔΑΠ στους εκπροσώπους της αγοράς

Με μεγάλο ενδιαφέρον και κολακευτικά σχόλια υποδέχτηκαν στελέχη της αγοράς τα οικονομικά αποτελέσματα της ΕΥΔΑΠ, σε ειδική παρουσίαση που έλαβε χώρα σήμερα Παρασκευή (3/4).

Πιο συγκεκριμένα, οι πολλοί σε αριθμό εκπρόσωποι της χρηματιστηριακής αγοράς που έδωσαν το «παρών» στην ετήσια παρουσίαση της εταιρείας ενημερώθηκαν μεταξύ άλλων για τους στόχους, τον στρατηγικό σχεδιασμό, τη βελτίωση της εταιρικής λειτουργίας και τον εκσυγχρονισμό της ΕΥΔΑΠ που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, κ. Αντώνης Βαρθολομαίος, ο οποίος παρουσία και άλλων ανώτερων στελεχών της δημόσιας επιχείρησης ανέλυσαν στους παρευρισκόμενους τα οικονομικά αποτελέσματα που πέτυχε την περασμένη χρονιά η εταιρεία, υπογράμμισε την επίδραση που είχαν στα οικονομικά εταιρικά μεγέθη οι κοινωνικές πρωτοβουλίες που πήρε η ΕΥΔΑΠ, ενώ τέλος περιγράφηκαν και τα μελλοντικά σχέδια της δημόσιας επιχείρησης αναφορικά με την περαιτέρω ανάπτυξη και αποτελεσματικότητά της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα