Παρουσία Σαββίδη το μνημόσυνο στα Τέμπη

Η δυσκολότερη μέρα της οικογένειας του ΠΑΟΚ είναι  4η του Οκτώβρη, καθώς το 1999 ήταν που το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν φίλοι του Δικεφάλου ανατράπηκε στα Τέμπη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έξι νεαροί φίλοι της ομάδας (και ο οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου με το οποίο τράκαρε το πούλμαν).

Ο Ιβάν Σαββίδης πήγε με ελικόπτερο στο σημείο που έγινε το δυστύχημα πριν από 16 χρόνια και παραβρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο. Συγκινημένος αναφέρθηκε στο τραγικό αυτό συμβάν:

«Είναι μία τραγική μέρα. Βεβαίως είμαστε μία οικογένεια και πρέπει να είμαστε μαζί και στις δύσκολες μέρες και στις χαρές. Ήταν μικρά παιδιά ακόμη. Έχουν μείνει για πάντα νέοι στους ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται τις παραδόσεις του ΠΑΟΚ. Εγώ ήρθα ώστε μαζί με την οικογένεια του ΠΑΟΚ να τιμήσουμε τη μνήμη τους. Πρέπει να θυμόμαστε και τις τραγικές και τις καλές μας μέρες. Η καλύτερη μνήμη θα είναι εάν η ομάδα μας σήμερα παίξει καλά ώστε να μπορέσουμε να δείξουμε στο γήπεδο ότι τα παιδιά αυτά είναι μαζί μας. Όσο διήρκησε το μνημόσυνο εγώ σκέφτηκα τι θέλω και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί κάτι παρόμοιο. Είναι μεγάλη τραγωδία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα