Παρουσιάστηκε ο Κατσουράνης στην Αυστραλία!

Ποδοσφαιριστής της Χαϊδελμβέργης Γιουνάιτεντ και επίσημα είναι πλέον ο Κώστας Κατσουράνης! Ο 26χρονος Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 υπέγραψε συμβόλαιο ενός αγώνα και πλέον όλη η ομογένεια της Αυστραλίας περιμένει να δει αν θα καταφέρει να πάρει από το χέρι μία ερασιτεχνική ομάδα της Μελβούρνης για να αποκλείσει μία… επαγγελματική, την Μέλμπουρν Σίτι.

Πρόκειται για μία τεράστια πρόκληση για τη Χαϊδελμβέργη που αν καταφέρει να φτάσει στους «4» του Κυπέλλου Αυστραλίας δεν αποκλείεται να ζητήσει από τον Κατσουράνη να μείνει κι άλλο στην άλλη άκρη της γης.

Στα δηλώσεις του μετά την παρουσίασε είπε: «Είναι πρόκληση και τιμή για μένα να παίξω μπροστά στο ελληνικό κοινό. Θέλω να δώσω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα που με κάλεσα, παρόλο που ξέρω ότι σε αυτό το ματς είμαστε το αουτσάιντερ».

Το παιχνίδι διεξάγεται στις 28 του μήνα και αποτελεί θέμα των ημερών στη Μελβούρνη, καθώς ο Κατσουράνης ανήκει στο πάνθεον των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, μετά το θρίαμβο του 2004 που είχε προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στους ομογενείς της Αυστραλίας πριν από 11 χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα